Kennismakingscursus - 3 uur

Leer stap voor stap echt golfen met deze speciale kennismakingscursus. Voor slechts 25,- p.p. maakt u uitgebreid kennis met de golfsport. In deze 3 uur durende cursus leert u de basis van de golfsport: de swing, chip en putt alsmede de belangrijkste regels en etiquette. Bovenaan staat een leuke en gezellige kennismaking met de golfsport!

 

Speciaal voor de deelnemers aan de Postcodeloterij, is een zeer voordelig kennismakingsarrangement opgesteld voor slechts 50,- voor 2 personen. In het gehele land zijn diverse golfbanen aangesloten, dus er is altijd een golfbaan bij u in de buurt! Hieronder vindt u een overzicht van alle banen. Voor het reserveren van uw arrangement kunt u zich aanmelden via onderstaand formulier of via de detailpagina van de baan van uw keuze.

 

 

2-voor-1 actie: nu slechts € 50,- voor 2 personen

 

Deelnemende golfbanen

Door de landelijke dekking is er altijd een golfbaan bij u in de buurt! Hieronder vindt u een overzicht

Boek meteen

Weet u al bij welke golfbaan u wilt boeken? Dan kunt u hieronder meteen uw bestelling afronden. Of kijkt u nog bij de diverse banen en boek uw golf kennismakingsarrangement op de pagina van de desbetreffende baan.

Kennismakingsarrangement (50,-)

2 pers. Ledenvoordeel Postcodeloterij

€ 100,00

€ 50,00

Voorwaarden

Het kennismakingsarrangement bestaat uit 3 uur les voor 2 personen inclusief oefenmateriaal, ballen en gebruik van de oefenfaciliteiten. De lessen vinden plaats in groepsverband (beperkte groepsgrootte 4 - 8 personen) en worden in overleg met de golfbaan ingepland. De prijs van 25,- p.p. is gebaseerd op minimaal 2 personen. U kunt enkel reserveren via de webshop op deze website of door een email te versturen naar info@eagleclub.nl. De golfbaan neemt vervolgens contact met u op voor het inplannen van de definitieve reservering.

 

Per voordeelbon kunt u maximaal 3 cursussen voor 2 personen reserveren. Naast uzelf met een tweede persoon, kunnen dus nog 2 keer 2 andere personen op uw bon reserveren. U hoeft uw voordeelbon niet mee te nemen of in te leveren bij de golfbaan, het is voor de controle wel van belang om bij reservering via het contactformulier uw volledige gegevens in te vullen. Hiermee geeft u toestemming om opgenomen te worden in de database van Eagle Club Golf. 

 

Deze aanbieding is geldig tot 1 januari 2019, niet in combinatie met andere aanbiedingen en niet inwisselbaar tegen contanten. Er wordt geen geld op terug gegeven.