Over Eagle Club

Eagle Club is speciaal opgericht voor bestaande leden van golfbanen die graag af en toe een greenfee op een andere golfbaan reserveren. Eagle Club is een uniek samenwerkingsverband waarbij de aangesloten golfbanen het mogelijk maken voor hun leden om te profiteren van de beste greenfee aanbiedingen bij andere golfbanen, exclusief en enkel voor golfers die lid zijn bij een golfbaan! Daardoor is het mogelijk om van de beste aanbiedingen gebruik te maken, aangezien deze golfbanen de zekerheid hebben dat hun aanbod enkel zichtbaar is voor een beperkte doelgroep, de zogenaamde 'closed user group'. Wilt u meer weten over dit concept, leest u dan snel verder. Heeft u een golfbaan en wilt u meedoen? Dat kan hier.

 

Hoe werkt het?

De enige voorwaarde om lid te kunnen worden van Eagle Club is dat u een lidmaatschap heeft op een golfbaan. Het is ook mogelijk om als vrije golfer lid te worden, echter zult u dan niet van alle voordelen gebruik kunnen maken. Om lid te worden kunt u zich vrijbijvend en kosteloos aanmelden. U krijgt dan toegang tot het afgeschermde gedeelte van de site met het complete exclusieve greenfee aanbod van alle aangesloten banen.

 

U kunt uw greenfee voortaan makkelijk en voordelig boeken via de website www.eagleclub.nl. Hiermee spaart u meteen voor extra korting! Hoe vaker u via Eagle Club reserveert, hoe meer voordeel u spaart. 

 

Gaat u ook voor meer keuze, gemak en voordeel?