Wat zijn de kosten voor deelname?

Er zijn geen kosten verbonden aan deelname, wanneer u meedoet aan het uitgebreide pakket. Dat wil zeggen dat u, naast het aanbieden van een exclusieve korting aan leden van andere banen, ook Eagle Club onder de aandacht brengt van uw leden. Elke gekochte greenfee via Eagle Club levert u daarmee een commissie op!

 

Wat levert deelname mij op?

Bij Eagle Club snijdt het mes aan 2 kanten: u genereert meer greenfee verkopen, zonder dat uw aanbiedingsprijzen in het openbaar bekend zijn. U biedt uw leden middels Eagle Club toegang tot exclusieve aanbiedingen, bij aankoop van elke greenfee ontvangt u een commissie! U biedt dus uw leden een gewaardeerd extraatje, genereert meer vrije tee tijden voor greenfee spelers en verdient er nog aan ook. Tot slot profiteert u ook van de online marketing (bekendheid) die Eagle Club uitvoert.

 

Kan ik ook greenfees verkopen aan niet-leden?

Hoewel de basis (en kracht!) van Eagle Club juist het gesloten kanaal is, zijn er diverse mogelijkheden voor openbare aanbiedingen. Dit kan via onze joint promotions en door te profiteren van onze online marketing (waardoor golfers op zoek naar greenfee aanbiedingen op onze sites komen). Het voordeel is dat uw doelgroep hiermee nog groter wordt. En door mee te doen aan joint promotions zoals De Postcodeloterij Voordeelagenda (bereik 2,4 miljoen huishoudens) bereikt u een groot potentieel aan nieuwe greenfee spelers en leden.

 

Wat zijn de voorwaarden aan deelname

Het systeem van Eagle Club werkt op basis van wederkerigheid. Daarom heeft het onze voorkeur dat uw golfbaan naast het aanbieden van exclusieve aanbiedingen aan leden van andere banen, ook het aanbod van deze banen bij uw leden onder de aandacht brengt (met als gevolg een waardevoller lidmaatschap, meer inkomsten en meer vrije tee tijden). U bent echter vrij om enkel uw aanbiedingen onder de aandacht te brengen, in dat geval zijn er wel deelnamekosten verbonden aan lidmaatschap van Eagle Club. Daarnaast dienen uw aanbiedingen via Eagle Club minimaal gelijk te zijn aan de scherpste prijs in de openbare markt. 

 

Wat is het verschil tussen Eagle Club en diverse andere aanbieders van vouchers of golf chains?

Het belangrijkste verschil is dat Eagle Club geen drempels kent voor deelname en daarmee zeer interessant is voor uw leden. Het is niet nodig om zich van tevoren vast te leggen middels de aanschaf van vouchers of een extra abonnement. Daarnaast is het aanbod bij dergelijke constructies vaak beperkt, waardoor de aantallen doorgaans tegenvallen. En last but not least: alleen bij Eagle Club profiteert u ook van de aankoop van greenfees door uw leden!