Beginnende golfers

LET OP: voor de Postcodeloterij Voordeelagenda aanbieding, klikt u hier.

 

Speciaal voor beginnende golfers is een kennismakingscursus opgesteld. Voor slechts 37,50,- p.p. (i.p.v. 50,-) maakt u uitgebreid kennis met de golfsport. In deze 3 uur durende cursus leert u de basis van de golfsport: de swing, chip en putt alsmede de belangrijkste regels en etiquette. Bovenaan staat een leuke en gezellige kennismaking met de golfsport!

 

In het gehele land zijn diverse golfbanen aangesloten, dus er is altijd een golfbaan bij u in de buurt! Hieronder vindt u een overzicht van alle banen. Voor het reserveren van uw arrangement kunt u zich aanmelden via onderstaand formulier of via de detailpagina van de baan van uw keuze.

 

 

€ 37,50 p.p.

Bent u lid van de Postcodeloterij? Klik dan hier!

Deelnemende golfbanen

Door de landelijke dekking is er altijd een golfbaan bij u in de buurt! Hieronder vindt u een overzicht

Kennismakingsarrangement (75,-)

2 pers. 3 uur kennismakingsles

€ 100,00

€ 75,00

Voorwaarden

Het kennismakingsarrangement bestaat uit 3 uur les voor 2 personen inclusief oefenmateriaal, ballen en gebruik van de oefenfaciliteiten. De lessen vinden plaats in groepsverband (beperkte groepsgrootte 4 - 8 personen) en worden in overleg met de golfbaan ingepland. De prijs van 37,50 p.p. is gebaseerd op minimaal 2 personen. U kunt enkel reserveren via de webshop op deze website of door een email te versturen naar info@eagleclub.nl. De golfbaan neemt vervolgens contact met u op voor het inplannen van de definitieve reservering.

  

Deze aanbieding is geldig tot 1 januari 2019, niet in combinatie met andere aanbiedingen en niet inwisselbaar tegen contanten. Er wordt geen geld op terug gegeven.